Taal
Engels
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Universal, 2005 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2004
Speelduur
ca. 102 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5050582363739 5050582363722

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 11 keer in Vlaamse bibliotheken

Over David O. Russell

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

David Owen Russell (New York, 20 augustus 1958) is een Amerikaanse regisseur, producent en scenarioschrijver van (speel)films. Russell is vooral bekend als de regisseur en schrijver van de films Three Kings en I Heart Huckabees.

Filmografie

Als regisseur

  • Joy - 2015
  • American Hustle - (2013)
  • Silver Linings Playbook - (2012)
  • The Fighter - (2010)
  • Soldiers Pay - (2004)
  • I Heart Huckabees - (2004)
  • Three Kings - (1999)
  • Flirting with Disaster - (1996)
  • Spanking the Monkey - (1994)
  • Hairway to the Stars - (1990)
  • Bingo Inferno - (1987)

Als schrijver

Suggesties