E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Terugkeer naar Inverness

Ook verschenen als Terug naar Inverness

Diana Gabaldon (auteur), Annemarie Lodewijk (vertaler)

Terugkeer naar Inverness

Ook verschenen als Terug naar Inverness

In de reeks:

Het tweede deel van de Reiziger-serie is een klassieker. Liefde, moed, passie en opoffering: Diana Gabaldon heeft alle ingrediënten samengevoegd in haar verslavende pageturners.

Twintig jaar lang heeft Claire haar eigen behoeften en verlangens opzijgezet om haar dochter te beschermen. Nu Brianna volwassen is, is de tijd gekomen om de waarheid te vertellen… en terug te keren

Titel
Terugkeer naar Inverness
Ook verschenen als
Terug naar Inverness
Auteur
Diana Gabaldon
Vertaler
Annemarie Lodewijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dragonfly in amber
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2013
1 digitaal bestand
ISBN
9789460237867

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 8 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Diana Gabaldon

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Diana Jean Gabaldon Watkins (Flagstaff, Arizona, 11 januari 1952) is een Amerikaanse schrijfster. Ze is onder meer bekend van de Reiziger-serie (Engels: Outlander Series). Haar werk wordt verkocht in drieëntwintig landen en is vertaald in twintig talen. In Nederland worden haar boeken, die worden uitgegeven door De Boekerij bv te Amsterdam, vertaald door Annemarie Lodewijk.

Gabaldon is van Mexicaans-Amerikaans-Engelse afkomst. Ze studeerde zoölogie en biologie in Arizona en promoveerde in de ecologie. Ze heeft als hoogleraar gewerkt in het Centre for Environmental Studies aan de Arizona State University. Sinds 1991 is ze fulltime actief als schrijfster. Haar werk is niet gemakkelijk in een literair genre in te delen doordat het zowel onderdelen van fictie, non-fictie, 'fantasy' als sciencefiction bevat.

De boeken van Diana Gabaldon werden verwerkt in een tv-serie genaamd Outlander. De serie wordt in Nederland uitgezonden op Netflix en in Be…Lees verder op Wikipedia

Suggesties