E-boek
Nederlands

De laatste liefde van mijn moeder

Dimitri Verhulst (auteur)
+1
De laatste liefde van mijn moeder
×
De laatste liefde van mijn moeder De laatste liefde van mijn moeder

De laatste liefde van mijn moeder

Genre:
De jaren tachtig van de vorige eeuw, men heeft nog geen term voor een nieuw samengesteld gezin. Over hen die het leven anders en elders wensen te proberen wordt gesproken als over hoeren en bedriegers. Martine, eindelijk gescheiden, vraagt zich af of nu zal blijken of zij alsnog gemaakt mag zijn voor het geluk. We volgens haar tijdens de eerste vakantie die ze doorbrengt met haar minnaar en Jimmy,
Titel
De laatste liefde van mijn moeder
Auteur
Dimitri Verhulst 1972-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Atlas Contact, 2011
1 digitaal bestand
ISBN
9789025437107
CloudLibrary
3h9x2z9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (Aalst, 2 oktober 1972) is een Belgische schrijver en dichter.

Bio- en bibliografie

De titel Assevrijdag uit 1992 is een eigen uitgave voor enkele vrienden en bekenden. Zijn officiële debuut was de verhalenbundel De kamer hiernaast (1999), die genomineerd werd voor de NRC-prijs. Hij publiceerde verhalen en gedichten in verschillende literaire tijdschriften, waaronder Nieuw Wereldtijdschrift, De Brakke Hond en het tijdschrift Underground, waarvan hij redacteur is.

In 2001 verscheen de roman Niets, niemand en redelijk stil, later dat jaar gevolgd door Liefde, tenzij anders vermeld. De roman De verveling van de keeper verscheen in 2002.

In 2003 publiceerde hij Problemski Hotel, dat vertaald werd in het Duits, Deens, Engels, Frans, Hebreeuws, Sloveens, Italiaans, Pools en Hongaars.

De roman De zeven laatste zinnen i…Lees verder op Wikipedia