Boek
Nederlands

Fietspocket Limburg : 10 unieke fietsroutes langs de tofste terrassen

Dirk Remmerie (auteur)

Fietspocket Limburg : 10 unieke fietsroutes langs de tofste terrassen

Onderweg met je gezin of met vrienden wil je als fietser best wel wat zién en iets... proeven! Waar zijn die verborgen parels in de streek? Waar ontdek je een gezellig eethuisje, een knus biercafé, een leuk terrasje? Wat doe je nà het fietsen, bij wijze van 'après velo'? Alle tips bundelt Knooppunter in een handige Fietspocket. Er is één pocket per provincie met telkens tien routes (met lange en k
Titel
Fietspocket Limburg : 10 unieke fietsroutes langs de tofste terrassen
Auteur
Dirk Remmerie
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Sint-Eloois-Winkel: Cucoo, 2013
176 p. : ill.
ISBN
9789491007385 (paperback)
Plaatsingssuggestie
Limburg 986.3 (SISO) Limburg (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Dirk Remmerie

Dirk Leon Constant Remmerie (Kortrijk, 20 januari 1969) is een Belgisch ondernemer en voormalig journalist en redacteur.

Levensloop

Hij doorliep zijn secundair onderwijs op het Sint-Amandscollege en Don Bosco College te Kortrijk. Vervolgens studeerde hij communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, alwaar hij in 1991 afstudeerde. Vervolgens studeerde hij tot 1992 economie aan deze universiteit.

Datzelfde jaar ging hij aan de slag op de regionale redactie van Het Nieuwsblad, waar hij achtereenvolgens eindredacteur, adjunct-chef van de magazine-afdeling en redactiechef was. In 2000 werd hij aangesteld als adjunct-hoofdredacteur ad interim, een functie die hij vanaf 2001 officieel uitvoerde samen met Mathias Danneels.

Na het vertrek van hoofdredacteur Luc Soens en algemeen hoofdredacteur Guido Van Liefferinge in 2003 nam hij samen met Frank Buyse het roer van Het Nieuwsblad en Het V…Lees verder op Wikipedia

Suggesties