Kaart
Nederlands

Knooppunter Oost-Vlaanderen

Dirk Remmerie (redacteur)

Knooppunter Oost-Vlaanderen

Dankzij de Knooppunter kan je op elk moment van de fietstocht in één enkele oogopslag de fietsroute volgen. Het concept biedt de fietser de meest complete info in de meest compacte vorm; met opgave van knooppunten, afstand tussen knooppunten, totaalafstanden, vermelding van POI en horeca. De box bevat 9 kant-en-klare routes en een knooppunterhouder.
Titel
Knooppunter Oost-Vlaanderen
Redacteur
Dirk Remmerie
Taal
Nederlands
Uitgever
Sint-Eloois-Winkel: Cucoo, 2011
9 fietsgidsen + verzamelbox + houder + blanco routekaartjes + blaadje
ISBN
9789491007187
Plaatsingssuggestie
Oost-Vlaanderen 986.3 (SISO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Dirk Remmerie

Dirk Leon Constant Remmerie (Kortrijk, 20 januari 1969) is een Belgisch ondernemer en voormalig journalist en redacteur.

Levensloop

Hij doorliep zijn secundair onderwijs op het Sint-Amandscollege en Don Bosco College te Kortrijk. Vervolgens studeerde hij communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, alwaar hij in 1991 afstudeerde. Vervolgens studeerde hij tot 1992 economie aan deze universiteit.

Datzelfde jaar ging hij aan de slag op de regionale redactie van Het Nieuwsblad, waar hij achtereenvolgens eindredacteur, adjunct-chef van de magazine-afdeling en redactiechef was. In 2000 werd hij aangesteld als adjunct-hoofdredacteur ad interim, een functie die hij vanaf 2001 officieel uitvoerde samen met Mathias Danneels.

Na het vertrek van hoofdredacteur Luc Soens en algemeen hoofdredacteur Guido Van Liefferinge in 2003 nam hij samen met Frank Buyse het roer van Het Nieuwsblad en Het V…Lees verder op Wikipedia