Boek
Nederlands

Wildplukken

Ditte Merle (auteur), Gemma De Roos (illustrator)
Onderwerp
Vruchten, Planten
Leesniveau
AVI M5, AVI 6
Titel
Wildplukken
Auteur
Ditte Merle
Illustrator
Gemma De Roos
Taal
Nederlands
Uitgever
Groningen: Noordhoff Uitgevers, © 2017
16 p. : ill.
ISBN
9789001877361 (paperback)
Plaatsingssuggestie
582.9 (SISO) Planten - Bloemen (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 24 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Ditte Merle

Ditte Merle (Amsterdam, 12 mei 1951) is een Nederlandse kinderboekenauteur.

Biografie

Merle was eerst werkzaam als lerares en (vanaf 1990) hoofdredacteur van onderwijstijdschrift Natuur aan de Basis. Ze is sinds 1998 fulltime schrijver.

Bibliografie

  • 1984 De rat (De Ruiter)
  • 1986 Ergens onder een blaadje (Van Holkema & Warendorf)
  • 1986 Heide (De Ruiter)
  • 1988 Au! Dat beest prikt! (Van Holkema & Warendorf)
  • 1989 De kameel (De Ruiter)
  • 1991 De brandnetel (De Ruiter)
  • 1991 Het nijlpaard (De Ruiter)
  • 1994 Een tuintje maken (De Ruiter)
  • 1997 Kleine kriebelbeestjes (Van Reemst Uitgeverij)
  • 1997 IJsberen en andere draaikonten in de dierentuin (Van Reemst Uitgeverij)
  • 1998 Poep van dieren (EPN)
  • 1998 Lekker …Lees verder op Wikipedia