Dvd
Engels

Death race : beyond anarchy

Don Michael Paul (regisseur), Zach McGowan (acteur), Danny Glover (acteur)
Black Ops specialist Connor Gibson infiltreert in een zwaarbeveiligde gevangenis om de legendarische racer Frankenstein te grazen te nemen.
Titel
Death race : beyond anarchy
Regisseur
Don Michael Paul
Acteur
Zach McGowan Danny Glover Danny Trejo
Taal
Engels
Parallelle titel
Death race 4
Uitgever
Universal Studios, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
106 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083135263

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Actiefilm van Don Michael Paul (Kindergarten cop; Jarhead 2) met Zach McGowan (Black Sails). In de nabije toekomst is de economie van de VS ingestort en verblijven de vele criminelen in geprivatiseerde gevangenissen waar het leven keihard is. De gevangenen kunnen roem en vrijheid verkrijgen in een nietsontziende ‘death-race’. Black Ops specialist Connor Gibson (McGowan) infiltreert in een zwaarbeveiligde gevangenis om de legendarische racer Frankenstein te grazen te nemen. Hij krijgt hulp van een mooie barvrouw, Jane (Christine Marzano). Evenals de voorgaande delen een film voor de liefhebbers van keiharde en bloederige actie en mooie vrouwen, waarbij het verhaal er niet toe doet. Danny Trejo herneemt zijn rol van Goldberg uit de delen 2 en 3.

Suggesties