Dvd
Engels

The scorpion king [5] : book of souls

Don Michael Paul (regisseur), Zach McGowan (acteur), Pearl Thusi (acteur)
In het Oude Egypte gaat strijder Mathayus samen met de Nubische prinses Tala op zoek naar The Book of Souls waarmee de dreiging van de kwaadaardige krijgsheer Nebserek ongedaan gemaakt kan worden.
Titel
The scorpion king [5] : book of souls
Regisseur
Don Michael Paul
Acteur
Zach McGowan Pearl Thusi Peter Mensah
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 97 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Deens, Noors, Fins, Zweeds
EAN
5053083163969

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Vijfde deel in de filmserie 'The scorpion king' die in 2002 begon als spin-off van de serie 'The mummy', waarin hoofdpersoon Mathayus voor het eerst te zien was. Deze serie actie-avonturenfilms speelt in Egypte, ca. 3000 v. Chr. De rol van krijger Mathayus alias Scorpion King is overgenomen door Zach McGowan, die ook met regisseur Don Michael Paul werkte in ‘Death race 4’. Mathayus werkt samen met de vrouwelijke krijger Tala (Pearl Thusi), die de zus is van The Nubian King. Ze gaan op zoek naar een legendarische relikwie dat ‘The book of souls’ genoemd wordt, waarmee ze de macht van de kwaadaardige krijgsheer Nebserek kunnen beëindigen. Een actiefilm vol adrenaline, vechtscènes en special effects.