Boek
Nederlands

The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend

Donna Hay (auteur), William Meppem (fotograaf)
+1
The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend
×
The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend

The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend

Donna Hay maakt het leven makkelijker met gerechten voor de hele week

Wat eten we vandaag? Donna Hay maakt het je makkelijk met deze 135 gloednieuwe recepten: snelle gerechten voor drukke doordeweekse avonden en uitgebreidere maaltijden voor de momenten waarop je meer tijd hebt.
En altijd volgens de Donna-principes: fast, fresh & simple. Van een Thaise kipsa

Onderwerp
Gerechten, Hay, Donna
Titel
The new easy : 135+ slimme recepten voor doordeweeks en in het weekend
Auteur
Donna Hay
Fotograaf
William Meppem
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The new easy
Editie
1
Uitgever
Houten: Spectrum, 2015
203 p. : ill.
ISBN
9789000347179 (paperback)
Plaatsingssuggestie
629.2 (SISO) Beroemde koks ; Beroemde koks (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een opvallend fraai kookboek van de bekende Australische foodstyliste/kok/bestsellerauteur Donna Hay, met als predicaat 'easy'. Hoewel ervaren thuiskoks – in een eigentijds uitgeruste keuken – de receptuur probleemloos zullen kunnen uitvoeren, wekt 'easy' voor velen waarschijnlijk verkeerde verwachtingen. Dit onder meer door diverse gehanteerde culinaire technieken, maar vooral ook door de toepassing van legio speciale ingrediënten (introductie en verkrijgbaarheid zijn aangegeven in woordenlijsten). De recepten zijn pareltjes van verfijnde gastronomie: mooie combinaties van ingrediënten – in relatief lange lijsten – harmonisch en met opvallend subtiele smaaknuances. De beschrijvingen zijn duidelijk, in kleine letters, maar matig overzichtelijk. Diverse hints en suggesties vullen de eigentijdse, vlotte, bereidingen aan, waarbij snelle varianten of aanpassingen ('re-style'-ideeën) doen verrassen! Aldus voor dagelijkse en bijzondere menu's, tussendoors, gebak, snacks en meer een innovati…Lees verder

Over Donna Hay

Donna Hay (Sydney, 28 januari 1970) is een Australische voedselstylist en schrijfster. Ze is bekend vanwege haar televisieprogramma Fast, Fresh, Simple.

Hay schreef in totaal veertien kookboeken, die allemaal bestsellers werden. Haar boeken zijn populair vanwege de simpele gerechten en de bijzondere fotografie. In 2007 werd ze gekozen tot een van de zeven beste auteurs van kookboeken ter wereld. Sinds 2001 heeft zij haar eigen Donna Hay Magazine. In 2006 werd ze food editor bij de Australische Marie Claire. Ook was ze als voedseldeskundige verbonden aan The Age en The Sydney Morning Herald. In 2011 kreeg ze haar eigen televisieserie Fast, Fresh, Simple. Het programma wordt wereldwijd uitgezonden en is in Nederland te zien bij 24Kitchen en in Vlaanderen op Njam!.

Donna Hay heeft twee zonen en is getrouwd met Bill Wilson.

Bibliografie

Suggesties