Cd

The blanco y negro years

Eddi Reader (uitvoerder)
+1
The blanco y negro years
×
The blanco y negro years The blanco y negro years

The blanco y negro years

Toon meer
Titel
The blanco y negro years
Uitvoerder
Eddi Reader
Uitgever
Edsel, 2015
5 cd's
Speelduur
04:06:41
EAN
0740155402433
CDR
JK215649
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Eddi Reader

Eddi Reader (Glasgow, 29 augustus 1959) is een Schots zangeres. Zij heeft deel uitgemaakt van Fairground Attraction en zong ook als achtergrondzangeres bij Alison Moyet en Eurythmics. Reader treedt sinds 1992 als soloartieste op.

Reader ontving gedurende haar carrière drie Brit Awards. De eerste twee ontving ze met Fairground Attraction in 1989 voor het album First of a million kisses en de van dat album afkomstige single Perfect. In 1995 won ze als soloartiest een Brit Award in de categorie Best female singer met haar tweede soloalbum Eddi Reader.

Discografie

  • Mirmama, 1992
  • Eddi Reader, 1994
  • Candyfloss and medicine, 1996
  • Angels & electricity, 1998
  • Simple soul, 2001
  • Driftwood','(2001
  • Eddi Reader sings the songs of Robert Burns, 2003
  • Peacetime, 2007
  • Love is th…Lees verder op Wikipedia