Boek
Nederlands

Ik ben Vincent en ik ben niet bang

Enne Koens (auteur), Maartje Kuiper (illustrator)

Ik ben Vincent en ik ben niet bang

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Vincent (ik-figuur) wordt gepest op school en kijkt op tegen het schoolkamp volgende week. Zal het hem lukken het kamp te overleven met tips uit zijn survivalhandboek? Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Ik ben Vincent en ik ben niet bang
Auteur
Enne Koens
Illustrator
Maartje Kuiper
Taal
Nederlands

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Enne Koens

Enne Koens (1974) is een Nederlandse auteur en toneelschrijfster. Na haar afstuderen als actrice schreef ze voornamelijk theater. In 2007 debuteerde ze met Tot alles gezegd is bij uitgeverij Podium. Sinds 2006 schrijft ze verscheidene korte verhalen in het Hollands Maandblad. In 2014 kreeg ze een Vlag en Wimpel voor haar eerste kinderboek Sammie en opa. Ze heeft een studie gevolgd op het Rits en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Koens is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bibliografie

Boeken

  • Tot alles gezegd is (2007)
  • Vogel (2011)
  • Sammie en opa (2013)
  • Hotel Bonbien (2015)
  • Ik ben Vincent en ik ben niet bang (2017)
  • Die zomer met Jente (2019)
  • Stamina (2020)
  • Vanaf hier kun je de hele wereld zien (2021)
  • Een kleine groene puddingplaneet (2022)<…Lees verder op Wikipedia

Suggesties