Daisy
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Zes katten zijn op terugreis van een missie om hun clans te redden. Onderweg ontmoeten ze een stam bergkatten. De stam gelooft dat Stormvacht de zilverkleurige kat is die hen, volgens een oude voorspelling, zal redden van Scherptand, een leeuwachtig wezen.
Onderwerp
Katten
Titel
Maannacht
Auteur
Erin Hunter
Vertaler
Huberte Vriesendorp
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Moonrise
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2012
1 cd
Speelduur
07:53
Oorspr. uitgever
Fantoom
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a435526

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Erin Hunter

Erin Hunter is een pseudoniem dat wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Erin Hunter is vooral bekend van de boekenserie Warrior Cats. Andere werken die onder dit pseudoniem worden uitgegeven zijn de series Seekers, Bravelands en Survivor dogs.

Op Sutherland na, die in de Verenigde Staten woont, wonen alle schrijfsters in het Verenigd Koninkrijk. Het idee voor Warrior Cats en Seekers komt van Holmes, die de personages en verhaallijnen bedenkt. Baldry, Cary en Sutherland, die elkaar nog nooit ontmoet hebben en voornamelijk via e-mail communiceren, zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de manuscripten. Holmes verricht redactiewerk om ervoor te zorgen dat het hele boek leest alsof het door één schrijfster geschreven is (Erin Hunter). Philip en Iserles voegden zich als laatste bij het collectief e…Lees verder op Wikipedia