Een jonge vrouw, die in een oldtimer naar Portugal vertrekt, raakt onderweg in een reeks gevaarlijke, levensbedreigende situaties verzeild.
Titel
Façade
Auteur
Esther Verhoef 1968-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Prometheus, © 2019 | Andere uitgaven
353 p.
ISBN
9789044641196 (paperback)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een jonge Nederlandse vrouw, die in een oldtimer van haar moeder en een aantal cassettebandjes uit haar jeugd naar Portugal vertrekt, raakt onderweg in een reeks gevaarlijke, levensbedreigende situaties verzeild waaruit ze uiteindelijk op een voor haar angstaanjagende onverwachte wijze wordt bevrijd. Een vlot geschreven thriller, een ware ‘roadnovel’, waarin de spanning goed wordt opgebouwd en de lezer, door een sterk uitgewerkte plot vol tournures, steeds op het verkeerde spoor wordt gezet. Goede sfeer-en karaktertekening. Prima ontspanningslectuur.

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef ('s-Hertogenbosch, 27 september 1968) is een Nederlands schrijfster.

Biografie

Esther Verhoef (geboortenaam Verhallen) groeide op in 's-Hertogenbosch en in het nabijgelegen Rosmalen. Haar eerste publicaties verschenen in 1989 en betroffen columns in het blad Flair. Tussen 1995 en 2005 schreef ze vijftig informatieve boeken over huisdieren, waarvan er wereldwijd zo'n acht miljoen over de toonbank gingen. Haar dierenboeken zijn vertaald in ruim tachtig landen. Verhoef deed zelf grotendeels de fotografie voor haar boeken.

Bekendheid bij het grote publiek verwierf zij toen zij thrillers begon te schrijven. In 2003 debuteerde ze met de thriller Onrust, die in 2004 werd genomineerd voor de Gouden Strop en spoedig daarna vertaald in het Duits. De opvolger Onder druk werd genomineerd voor de Gouden Strop 2005. Op 22 september 2005 won Verhoef met Onder Druk…Lees verder op Wikipedia