Boek
Nederlands

Labyrint : de verhalen

Esther Verhoef (auteur)
+1
Labyrint : de verhalen
×
Labyrint : de verhalen Labyrint : de verhalen

Labyrint : de verhalen

Bundel spannende verhalen over uiteenlopende onderwerpen van de succesvolle Nederlandse schrijfster.
Titel
Labyrint : de verhalen
Auteur
Esther Verhoef 1968-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Ambo|Anthos, 2021 | Andere uitgaven
400 p.
Verschijningsdatum
15-04-2021
ISBN
9789026355332 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In de verhalenbundel 'Labyrint' neemt Esther Verhoef de lezer in dertien verhalen mee door alle facetten van het thrillergenre. In een verhaal over een bedrogen echtgenote en een verhaal over een blind date tot een verhaal over een donkere onderwereld laat Verhoef zien hoe veelzijdig ze is als schrijfster. De verhalen lopen in lengte uiteen van vijf tot dertig pagina's, alleen het titelverhaal beslaat zestig pagina's. De verhalen zijn goed geschreven en zijn ook door de goede opbouw prettig om te lezen. Een fijne bundel. Esther Verhoef is een van Nederlands succesvolste schrijvers en heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar boeken, waaronder de NS Publieksprijs en de Gouden Strop. Met deze bundel laat ze zien dat ze ook in het verhalengenre goed haar weg weet te vinden.

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef ('s-Hertogenbosch, 27 september 1968) is een Nederlands schrijfster.

Biografie

Esther Verhoef (geboortenaam Verhallen) groeide op in 's-Hertogenbosch en in het nabijgelegen Rosmalen. Haar eerste publicaties verschenen in 1989 en betroffen columns in het blad Flair. Tussen 1995 en 2005 schreef ze vijftig informatieve boeken over huisdieren, waarvan er wereldwijd zo'n acht miljoen over de toonbank gingen. Haar dierenboeken zijn vertaald in ruim tachtig landen. Verhoef deed zelf grotendeels de fotografie voor haar boeken.

Bekendheid bij het grote publiek verwierf zij toen zij thrillers begon te schrijven. In 2003 debuteerde ze met de thriller Onrust, die in 2004 werd genomineerd voor de Gouden Strop en spoedig daarna vertaald in het Duits. De opvolger Onder druk werd genomineerd voor de Gouden Strop 2005. Op 22 september 2005 won Verhoef met Onder Druk…Lees verder op Wikipedia