Handboek met yogahoudingen in woord en beeld van een Belgische yogatrainster.
Onderwerp
Yoga
Titel
Yoga met Evy
Auteur
Evy Gruyaert Joachim Meire
Fotograaf
Frederic Swennen
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, © 2018 | Andere uitgaves
199 p. : ill.
ISBN
9789401454063 (paperback)
Plaatsingssuggestie
158.27 (SISO) Stress - Relaxatie ; Yoga (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 300 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Laagdrempelig en enthousiasmerend handboek voor yoga, met veel tips voor een leven in balans. De lichamelijke kant van yoga staat centraal, maar er is ook aandacht voor de geest. De achterliggende filosofie wordt zeer beknopt beschreven, waarbij er herkenbare en laagdrempelige voorbeelden gegeven worden. Geschikt voor beginners. Ook geschikt voor sporters die kennis willen maken met yoga. Met veel aandacht voor een correcte uitlijning. Met een groot aantal houdingen, uitgebreide instructies en illustraties. Het boek is geschreven door Evy Gruyaert en yogadocent Joachim Meire. Evy Gruyaert (Vlaanderen) is radio- en tv-presentatrice. Ze is ook bekend door haar app ‘Hardlopen met Evy’. Via de app ‘Yoga met Evy’ biedt zij met andere yogadocenten videolessen aan.

Over Evy Gruyaert

CC BY 2.0 - Foto van/door Frank Wouters, on Flickr

Evy Alice Gruyaert (Meulebeke, 11 augustus 1979) is een Vlaamse radio- en televisiepresentatrice.

Biografie

Gruyaert studeerde af in Kortrijk in de opleiding Zakelijk vertalen en tolken. Ze begon haar mediacarrière bij een lokale televisiezender, en ging na een wedstrijd bij Radio Donna werken, eerst als nieuwslezeres, dan als vervangster en uiteindelijk als presentatrice.

In 2001 brak ze ook op de Vlaamse openbare televisie door, eerst als hostess, later ook in de programma's Vlaanderen Vakantieland, Aan Tafel, Ticket en Vlaanderen Sportland. In oktober 2001 werd ze omroepster bij de zender één. Vanaf 2007 presenteerde ze er ook het programma De Rode Loper ter vervanging van Martine Prenen. Eind 2007 nam Katja Retsin de fakkel van haar over. In 2008 was Gruyaert te horen op Radio Donna in de voormiddag tussen 9 en 12 uur. Sinds 2009 was ze te horen op zaterdag- en zondagochtend van 13 tot 15u op MNM. Sindsdien heeft ze h…Lees verder op Wikipedia