Fundel
Nederlands

Eekhoorn is een held

Fiona Rempt (auteur), Noëlle Smit (illustrator)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Genre:
Eekhoorn wil een superheld worden en hoopt dit te bereiken door iedereen te 'helpen'. Zijn vrienden vinden hem echter maar een kluns. Een held word je volgens hen alleen per ongeluk. Dat gebeurt wanneer Eekhoorn bij toeval een vogelei opvangt.
Titel
Eekhoorn is een held
Auteur
Fiona Rempt
Illustrator
Noëlle Smit
Taal
Nederlands
Uitgever
Houten: Unieboek/Het Spectrum, | Andere uitgaves
[16] p. : ill.
Plaatsingssuggestie
Gevoelens - Gedrag (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Fiona Rempt

Fiona Rempt (1973) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Rempt ging na de middelbare school naar Amsterdam, hier volgde ze de HBO opleiding Boekhandel en Uitgeverij en studeerde Geschiedenis aan de UvA. Nadat ze een aantal jaar had gewerkt in het tijdschriften- en boekenvak, besloot zij haar wens te vervullen door te gaan schrijven. Sindsdien heeft ze tientallen kinderboeken gepubliceerd, zowel fictie als non-fictie, voor verschillende leeftijden.

Rempt werkt regelmatig samen met illustratrice Noëlle Smit. Samen maakten ze de serie Supervrienden, waar al 10 boeken in verschenen, apps en merchandise. Boeken uit deze serie werden vertaald in het Engels, Duits, Portugees (Brazilië), Noors, Zweeds, Deens, Japans, Chinees, Taiwanees en Koreaans. Ook maakten zij het Gouden Boekje Rico is niet bang. Voor het eerst in de ruim 65-jarige historie van de Gouden Boekjes koopt Amerika de rechten van een niet-Amerikaanse tit…Lees verder op Wikipedia

Suggesties