Fundel
Nederlands

Een bijzondere wens

Ook verschenen als Supervrienden

Fiona Rempt (auteur), Noëlle Smit (illustrator)

Een bijzondere wens

Ook verschenen als Supervrienden

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Slak geeft een verjaardagsfeestje. Hij is te langzaam om mee te doen aan de spelletjes, maar is wel blij met zijn cadeaus. Hij weet zich alleen geen raad met spijkers, planken en kastanjes. Al die cadeaus samen laten echter zijn grootste wens uitkomen.
Titel
Een bijzondere wens
Ook verschenen als
Supervrienden
Auteur
Fiona Rempt
Illustrator
Noëlle Smit
Taal
Nederlands
Uitgever
Houten: Unieboek/Het Spectrum, | Andere uitgaves
[26] p. : ill.
Plaatsingssuggestie
Jarig zijn (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Fiona Rempt

Fiona Rempt (1973) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Rempt ging na de middelbare school naar Amsterdam, hier volgde ze de HBO opleiding Boekhandel en Uitgeverij en studeerde Geschiedenis aan de UvA. Nadat ze een aantal jaar had gewerkt in het tijdschriften- en boekenvak, besloot zij haar wens te vervullen door te gaan schrijven. Sindsdien heeft ze tientallen kinderboeken gepubliceerd, zowel fictie als non-fictie, voor verschillende leeftijden.

Rempt werkt regelmatig samen met illustratrice Noëlle Smit. Samen maakten ze de serie Supervrienden, waar al 10 boeken in verschenen, apps en merchandise. Boeken uit deze serie werden vertaald in het Engels, Duits, Portugees (Brazilië), Noors, Zweeds, Deens, Japans, Chinees, Taiwanees en Koreaans. Ook maakten zij het Gouden Boekje Rico is niet bang. Voor het eerst in de ruim 65-jarige historie van de Gouden Boekjes koopt Amerika de rechten van een niet-Amerikaanse tit…Lees verder op Wikipedia

Suggesties