Cd

Remixes

Four Tet (uitvoerder)
Titel
Remixes
Uitvoerder
Four Tet
Uitgever
Domino, 2006
2 cd's
Speelduur
02:08:18
EAN
5034202018025
CDR
JK137718
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Four Tet

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Neon Tommy

Kieran Hebden (Putney, Londen, 2 september 1977), beter bekend onder zijn artiestennaam Four Tet, is een Brits muzikant.

In de jaren 90 was Hebden lid van de post-rockband Fridge. Vanaf 1998 treedt hij solo op. Hij houdt zich veel bezig met het remixen van uitvoeringen van anderen, onder wie Aphex Twin, Radiohead en The xx. Hij produceerde twee albums van de psychedelische improvisatiegroep Sunburned Hand of the Man en maakte een aantal geïmproviseerde werken met de jazzdrummer Steve Reid. Hebden werkte ook samen met Burial en Thom Yorke.

Discografie

Studioalbums (als Four Tet)

  • Dialogue (1999)
  • Pause (2001)
  • Rounds (2003)
  • Everything Ecstatic (2005)
  • Pink (2012)
  • New Energy (2017)
  • Sixteen Oceans (2020)Lees verder op Wikipedia