Dvd
Engels

Around the world in 80 days

Frank Coraci (regisseur), David Titcher (scenarist), Jules Verne (naar het werk van)
Onderwerp
Wereldreizen
Titel
Around the world in 80 days
Regisseur
Frank Coraci
Scenarist
David Titcher
Naar het werk van
Jules Verne
Acteur
Jackie Chan Steve Coogan Cécile De France
Taal
Engels
Uitgever
Universal, 2007 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2004
Speelduur
ca. 115 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
5050582054682 5050582512021

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 28 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Frank Coraci

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door

Frank Coraci (Erie County, 3 februari 1966) is een Amerikaans filmregisseur. Hij debuteerde in 1995 met de zelfgeschreven thriller Murdered Innocence. Sindsdien werkte hij (onder meer) bij herhaling samen met acteur Adam Sandler, aan The Wedding Singer, The Waterboy en Click.

Filmografie

  • I'm in Hell (2007, televisiefilm)
  • Click (2006)
  • Around the World in 80 Days (2004)
  • The Waterboy (1998)
  • The Wedding Singer (1998)
  • Murdered Innocence (1995)
Lees verder op Wikipedia

Suggesties