Nadat twee alleenstaande ouders een vreselijke blind date met elkaar beleefd hebben, komen ze elkaar later bij toeval weer tegen in een vakantiepark in Afrika.
Titel
Blended
Regisseur
Frank Coraci
Scenarist
Ivan Menchell Clare Sera
Componist
Rupert Gregson-Williams 1966-
Acteur
Adam Sandler Drew Barrymore
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
112 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Hindi
EAN
5051888169735

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 37 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse komedie uit 2014 van Frank Coraci met Drew Barrymore (Charlie’s Angels) en Adam Sandler (Grown Ups). Lauren (Barrymore) is gescheiden, Jim (Sandler) is weduwnaar. Hun eerste date loopt uit op een totale mislukking, waarna ze afspreken elkaar nooit meer te ontmoeten. Toevallig kruisen hun paden elkaar weer tijdens een vakantie naar Afrika, die ze met hun kinderen maken. Lauren en Jim moeten zelfs een kamer delen. Hoe meer ze echter met elkaar optrekken, hoe meer ze zich bezighouden met elkaars kinderen en daardoor ook oog voor elkaar krijgen. Laura Erkamp (Filmvandaag.nl 22-07-’14) geeft 3 van 5 sterren: ‘(…) Deze film kan als een typische Adam Sandler-film worden beschouwd. Hij speelt vrijwel altijd hetzelfde herkenbare typetje: onuitstaanbaar, maar toch gewild. (…). Als je van de humor van Adam Sandler houdt is deze film sterk aan te raden. Voor de kijkers die wat minder gecharmeerd zijn van zijn voorkomen is het wellicht eventjes doorbijten, maar zal de film evengoed als…Lees verder

Over Frank Coraci

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door

Frank Coraci (Erie County, 3 februari 1966) is een Amerikaans filmregisseur. Hij debuteerde in 1995 met de zelfgeschreven thriller Murdered Innocence. Sindsdien werkte hij (onder meer) bij herhaling samen met acteur Adam Sandler, aan The Wedding Singer, The Waterboy en Click.

Filmografie

  • I'm in Hell (2007, televisiefilm)
  • Click (2006)
  • Around the World in 80 Days (2004)
  • The Waterboy (1998)
  • The Wedding Singer (1998)
  • Murdered Innocence (1995)

Suggesties