Als de drukbezette architect Michael Newman een universele afstandbediening aanschaft, blijkt deze over magische krachten te beschikken waarmee hij de controle over zijn leven overneemt
Titel
Click
Regisseur
Frank Coraci
Componist
Rupert Gregson-Williams 1966-
Acteur
Kate Beckinsale Adam Sandler Christopher Walken (US)
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2007
1 dvd-video
Oorspr. opname
2006
Speelduur
103 min.
Aantekening
Taalkeuze: o.a. Engels, Italiaans Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels, Spaans
EAN
8712609041088

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 22 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse tragi-komedie uit 2006 van Frank Coraci, met Adam Sandler (The longest yard, 50 first dates), Kate Beckinsale en Christopher Walken. Als de drukbezette architect Michael Newman een universele afstandbediening aanschaft, blijkt deze over magische krachten te beschikken waarmee hij de controle over zijn leven overneemt. Uiteindelijk komt Newman tot het inzicht dat hij zijn eigen familie verwaarloost. BBC Movies Review(i) geeft slechts 1 ster. Henny Wouters ( Movie2Movie,i) vindt dat vooral de eerste helft wat 'grapjes oplevert, variërend van redelijk geslaagd tot volledig infantiel' maar 'In de tweede helft is het grotendeels gedaan met de pret en wordt (...) de film ongegeneerd sentimenteel'. Michael Philips (Los Angeles Times,i): 'Love him or loathe him, Adam Sandler is at the heart of this prefab comedy that gets too sentimental at the end.' Mick LaSalle (San Francisco Chronicle,i) vindt dat regisseur Coraci een naadloze mix maakt van komedie en drama en vindt dat Adam Sa…Lees verder

Over Frank Coraci

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door

Frank Coraci (Erie County, 3 februari 1966) is een Amerikaans filmregisseur. Hij debuteerde in 1995 met de zelfgeschreven thriller Murdered Innocence. Sindsdien werkte hij (onder meer) bij herhaling samen met acteur Adam Sandler, aan The Wedding Singer, The Waterboy en Click.

Filmografie

  • I'm in Hell (2007, televisiefilm)
  • Click (2006)
  • Around the World in 80 Days (2004)
  • The Waterboy (1998)
  • The Wedding Singer (1998)
  • Murdered Innocence (1995)
Lees verder op Wikipedia

Suggesties