Boek
Nederlands

Ardèche en Cevennen

+1
Ardèche en Cevennen
×
Ardèche en Cevennen Ardèche en Cevennen

Ardèche en Cevennen

In de reeks:
ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming.

In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verrassende wijze verkent. Grootste EXT
Titel
Ardèche en Cevennen
Auteur
Gabriele Kalmbach
Taal
Nederlands
Editie
4de herz. dr.
Uitgever
Den Haag: ANWB, 2005
120 p. : ill. + krt.
Aantekening
Vert. uit het Duits
ISBN
90-18-02014-1
Plaatsingssuggestie
Frankrijk 995.3 (SISO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 5 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over onder andere Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie en dergelijke. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes. Alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is vaak even summier. De meerwaarde zit hem eventueel in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart achterin. Met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de Extra-routes en een plaatsnamenregister. Aangevulde en geactualiseerde druk.