Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Voor elk wat liefs : 70 oefeningen in het schrijven over liefde

Geert De Kockere (auteur)

Voor elk wat liefs : 70 oefeningen in het schrijven over liefde

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Verhalen, gedichten, sprookjes, brieven, een cursiefje en een recept over liefde.
Onderwerp
Liefde
Titel
Voor elk wat liefs : 70 oefeningen in het schrijven over liefde
Auteur
Geert De Kockere
Taal
Nederlands
Uitgever
Wielsbeke: De Eenhoorn, 2001 | Andere uitgaves
79 p.
ISBN
90-73913-93-4

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Verhalen, gedichten, sprookjes, brieven, een cursiefje, een recept: alles over verschillende soorten liefde. De opbouw is speels: er is een verhaaltje, een gedichtje, een monoloog en vervolgens gaat het eerste verhaaltje weer verder. Dit gebeurt meermalen. Dit boekje voegt niet echt iets toe aan wat er al geschreven en gezongen is over dit onderwerp. Het is lichtvoetig, vaag, weinig verrassend en uiteindelijk een beetje teleurstellend. Misschien leuk als cadeauboekje voor een geliefde. Romantische aquarel op het omslag.

Over Geert De Kockere

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Photo Dante

Geert De Kockere (Tielt, 18 mei 1962) is een Vlaamse schrijver. Hij schrijft vooral kinderboeken.

Biografie

Geert De Kockere studeerde voor onderwijzer, maar werd later beroepsjournalist. Zo werkte hij onder meer voor De Standaard-Het Nieuwsblad. Hij werkte mee aan de tijdschriften Dopido, Doremi, Zonnekind, Kokodi en Knuffel. Hij was bijna twintig jaar hoofdredacteur van Klap en Kits.

In 1989 debuteerde hij met een bundel kindergedichten: Vingers in de jam, uitgegeven bij Lannoo. In 1990 richtte hij de vzw Pigmalion op: een productiehuis dat kunstzinnige projecten realiseert. In 1991 maakte hij voor uitgeverij De Eenhoorn het kinderboek Puntje puntje puntje. Ondertussen publiceerde hij al meerdere verhalen en dichtbundels voor alle leeftijden. Daarnaast verzorgde hij ook het poëziegedeelte van het kunstproject Gezicht in zicht, dat twee jaar lang door Vlaanderen reisde. In 1999 maakte hij samen met be…Lees verder op Wikipedia

Suggesties