Cd

Shadowman : The Stable sessions

George Murphy (uitvoerder)
+1
Shadowman : The Stable sessions
×
Shadowman : The Stable sessions Shadowman : The Stable sessions

Shadowman : The Stable sessions

Genre:
Titel
Shadowman : The Stable sessions
Uitvoerder
George Murphy (IE)
Uitgever
Trad Nua, 2017
1 cd + bonus dvd-video
Speelduur
00:33:07
EAN
5391524036701
CDR
KAX8053
Plaatsingssuggestie
80 - Wereldmuziek: Europese stijlen (NBLC) W1 - Wereldmuziek Europese stijlen (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over George Murphy

George Lloyd Murphy (New Haven (Connecticut), 4 juli 1902 - Palm Beach (Florida), 3 mei 1992) was een Amerikaans acteur, danser en senator. Hij kreeg een speciale Oscar in 1951. Van 1965 tot 1971 was hij senator van de staat Californië.

George Murphy was getrouwd met zijn danspartner Juliette "Julie Johnson" Henkel van 1926 tot haar dood in 1973. Samen hadden ze twee kinderen. Daarna trouwde hij met Betty Blandi van 1982 tot zijn dood in 1992.

Filmografie

  • Jealousy (1934)
  • Kid Millions (1934)
  • The Public Menace (1935)
  • After the Dance (1935)
  • I'll Love You Always (1935)
  • Violets in Spring (1936)
  • Woman Trap (1936)
  • You're a Sweetheart (1937)
  • The Women Men Marry (1937)
  • Broadway Melody of 1938 (1937)
  • London by Night (1937)
  • Top of the Tow…Lees verder op Wikipedia