Daisy
Nederlands

Blessuretijd

Gerard van Gemert (auteur), Lisette Vanhelmont (verteller)
Stijn en Storm spelen hun eerste seizoen bij Kick '69. Stijns concurrent Maikel zit hem behoorlijk dwars. Als er verdachte dingen gebeuren in een leegstaande villa bij hun oefenveldje gaan de jongens op onderzoek uit.
Onderwerp
Voetbal
Titel
Blessuretijd
Auteur
Gerard van Gemert
Verteller
Lisette Vanhelmont  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, © 2015
1 cd
Speelduur
3:26
Oorspr. uitgever
Dyslexion
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Gerard van Gemert

Gerard van Gemert (Weesp, 24 december 1964) is een Nederlandse schrijver van jeugdboeken.

Carrière

Het terugkerende thema in de boeken van Van Gemert is vaak sport. De meeste boeken van Gerard van Gemert worden uitgegeven door de Belgische uitgever Clavis. In 2012 schreef Van Gemert zijn eerste verhaal in de geheim-serie voor uitgever Leopold (WPG). Intussen maakt Van Gemert samen met illustrator Rudi Jonker ook de serie Chaos United voor uitgever Condor (WPG).

Van Gemert is bekend geworden met de serie De Voetbalgoden over de voetbalvrienden Storm en Stijn, waarvan twintig delen zijn verschenen. De Hockeytweeling is een serie over hockey, waarin de tweeling Zahra en Nikki de hoofdrol spelen. Allsports Academie is de derde serie, waarin diverse sporten centraal staan. De rode draad in deze verhalen is een academie waar jonge, zeer talentvolle sporters hun studie kunnen c…Lees verder op Wikipedia