Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Geheim agent Nul Nul K

Geronimo Stilton (auteur), Cleo Bianca (illustrator), Loes Randazzo (vertaler)
+1
Geheim agent Nul Nul K
×
Geheim agent Nul Nul K Geheim agent Nul Nul K

Geheim agent Nul Nul K

Geronimo Stilton (auteur), Cleo Bianca (illustrator), Loes Randazzo (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Geronimo (ik-figuur) wordt gevolgd door een geheimzinnige muis met een zonnebril op. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Geheim agent Nul Nul K
Auteur
Geronimo Stilton
Illustrator
Cleo Bianca
Vertaler
Loes Randazzo
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Agento segeto Zero Zero Kappa
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2019 | Andere uitgaves
115 p., [12] p. : ill.
ISBN
9789085925101 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 250 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De muis Geronimo Stilton is de uitgever van de krant 'De Wakkere Muis'. Geronimo wordt gevolgd door een geheimzinnige muis met een zonnebril op. Het lijkt wel een geheim agent. Deel 35 van de serie over muizen, waarin de humor centraal staat en waarbij alle menselijke zwakheden worden opgeblazen en ook muizenzwakheden blijken te zijn. Het geheel is geschreven in de ik-vorm vanuit het perspectief van Geronimo. De vlot lezende tekst bevat soms ook moeilijke woorden, zoals ontsteltenis en privéaangelegenheid. De vele grappige, cartooneske kleurenillustraties ondersteunen de tekst. Van de tekst is het merendeel gedrukt in duidelijke letter met schreef, maar er worden ook veel visuele effecten meegegeven in de vorm van gekleurde letters, verschillende lettertypen en variërende tekstrichting en lettergrootte. Deze speelse aanpak maakt het boek extra aantrekkelijk voor spaarzame lezers. Met informatie over geheim agenten en het scheiden van afval. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf…Lees verder

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties