Daisy
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Het dromenlabyrint

Geronimo Stilton (auteur), Manon Smits (vertaler), Pieter Van der Drift (vertaler)
Ridders van Fantasia 1 - Drie jonge elvenridders worden op een gevaarlijke missie gestuurd naar het verborgen Dromerseiland. De wrede Lord Rabiaat probeert daar zijn kwade macht te vergroten. Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
Het dromenlabyrint
Auteur
Geronimo Stilton
Vertaler
Manon Smits Pieter Van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il labirinto dei sogni
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2013
1 cd
Speelduur
05:38
Oorspr. uitgever
Bakermat
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a441976

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties