Daisy
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Het ontwaken der reuzen

Geronimo Stilton (auteur), Manon Smits (vertaler), Pieter Van der Drift (vertaler)
Ridders van Fantasia 3 - Lang geleden heeft de feeenkoningin de drie wrede reuzen van land, zee en lucht in hun eigen kasteel opgesloten. Ze hebben daar eeuwenlang geslapen. Maar nu wil iemand de reuzen wakker maken. Vanaf ca. 10 jaar.
Titel
Het ontwaken der reuzen
Auteur
Geronimo Stilton
Vertaler
Manon Smits Pieter Van der Drift
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il risveglio dei giganti
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2014
1 cd
Speelduur
04:56
Oorspr. uitgever
De Wakkere Muis
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Man
CDR
a442427

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties