Lucy Preston, haar bodyguard Wyatt Logan en ingenieur Rufus Carlin reizen terug in de tijd om een crimineel te stoppen die een tijdreismachine gestolen heeft met de bedoeling om de Verenigde Staten te vernietigen.
Onderwerp
Tijdreizen
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2016-2017
Speelduur
658 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8712609638905

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 1 van een Amerikaanse sciencefictionserie met onder meer Abigail Spencer (Rectify). Voormalig geheim agent Garcia Flynn (Goran Visnjic) steelt een zeer geheime tijdmachine met de bedoeling de geschiedenis van de Verenigde Staten drastisch te veranderen. Docent geschiedenis Lucy Preston (Spencer), elitesoldaat Wyatt Logan (Matt Lanter) en programmeur Rufus Carlin (Malcolm Barrett) krijgen van de regering opdracht de voortvluchtige Flynn op te pakken. Het drietal maakt ook gebruik van een tijdmachine, die echter nog een prototype is. In de pilotaflevering komen ze terecht in het jaar 1937, waar Flynn het neerstorten van de Hindenburg wil verhinderen. Vervolgens leidt Flynn hen onder meer naar de moord op Abraham Lincoln (1865), het begin van het Watergateschandaal (1972) en het begin van de oorlog tussen de Fransen en de Britten (1754) over de kolonies in Noord-Amerika. Hun geknoei met het verleden heeft consequenties voor hun leven in het heden. Rotten Tomatoes (rottentomatoes)…Lees verder

Over Goran Visnjic

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Angela George

Goran Višnjić (Šibenik (Kroatië), 9 september 1972) is een Kroatisch acteur, die ook in Amerikaanse films en televisieseries speelt.

Višnjić was parachutist in het Kroatische leger voordat hij acteur werd. Van 1993 tot 2000 was hij de jongste Hamlet ooit, in het gelijknamige toneelstuk van Shakespeare.

In 1995 speelde hij voor het eerst in een Amerikaanse productie, de televisiefilm Night Watch met Pierce Brosnan in de hoofdrol. Zijn doorbraak kwam echter met zijn rol in de film Welcome to Sarajevo uit 1997.

In 1998 speelde hij niet alleen naast Nicole Kidman en Sandra Bullock in de film Practical Magic, maar speelde hij ook de minnaar van Madonna in de videoclip bij haar hit The Power of Good-bye.

De grootste bekendheid verwierf Višnjić echter als Dr. Luka Kovač in de televisieserie E.R..

In 2004 speelde hij de hoofdrol in de film Spartacus. Daarna was hij te zien in Elektra naast Jen…Lees verder op Wikipedia