Dvd
Engels

The Flash. Seizoen 8

Grant Gustin (acteur), Candice Patton (acteur), Danielle Panabaker (acteur)
Flash, met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn familie, krijgt te maken met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City.
Onderwerp
Superhelden
Titel
The Flash. Seizoen 8
Acteur
Grant Gustin Candice Patton Danielle Panabaker
Taal
Engels
Parallelle titel
The Flash
Kenmerken
5 dvd-video's
Speelduur
20 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888263228

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 8 van een Amerikaanse sf-serie van Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns, gebaseerd op het personage Flash uit de DC Comics. Barry Allen (Grant Gustin) is forensisch onderzoeker bij de politie. Na de ontploffing van een deeltjesversneller wordt hij door de bliksem getroffen. Als hij na negen maanden uit zijn coma ontwaakt, blijkt hij superkrachten te bezitten en gaat hij als 'The Flash' de strijd aan met de misdaad in Central City. Barry is echter niet de enige 'meta-mens' die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller en niet iedereen blijkt zijn verkregen kracht voor het goede te gebruiken. Barry en de overgebleven medewerkers van S.T.A.R. Labs proberen samen de onschuldigen te beschermen. De serie is een spin-off van de serie Arrow en speelt zich dan ook af in hetzelfde fictieve universum als Arrow. In seizoen 8 krijgt Flash, met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn familie, te maken met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City. Seizoen 8 …Lees verder

Over Grant Gustin

CC BY 2.0 - Foto van/door vagueonthehow from Tadcaster, York, England

Thomas Grant Gustin (Norfolk, Virginia, 14 januari 1990) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Smythe in de serie Glee en als Barry Allen in The Flash.

Carrière

Gustin maakte in 2009 zijn televisiedebuut, in de serie Glee, waarin hij Sebastian Smythe speelde. Nadat hij in 2013 tweemaal de rol van Barry Allen mocht spelen in Arrow, werd bekendgemaakt dat Gustin het personage opnieuw zou vertolken in de serie The Flash.

Filmografie

Discografie

Prijzen en nominaties