Dvd
Engels

Bride and prejudice

Gurinder Chadha (regisseur)
Titel
Bride and prejudice
Regisseur
Gurinder Chadha
Taal
Engels
Uitgever
A-Film, 2005 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2004
Speelduur
107 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777052280 8716777051924

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 10 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Gurinder Chadha

Gurinder Chadha (Nairobi, 10 januari 1960) is een Brits filmregisseur van Indiase afkomst.

Zij is geboren in Kenia, en groeide op in Londen.

Filmografie

  • Viceroy's House (2017)
  • Angus,Thongs and Perfect Snogging (2008)
  • Who Do You Think You Are? (2006)
  • I Dream of Jeannie (2006) (in productie)
  • Bride and Prejudice (2004)
  • Bend It Like Beckham (2002)
  • What's Cooking? (2000)
  • A Nice Arrangement (1994)
  • What Do You Call an Indian Woman Who's Funny (1994)
  • Bhaji on the Beach (1993)
  • Acting Our Age (1992)
  • I'm British But... (1990) (tv)

Externe links

  • (en)  Gurinder Chadha in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia