Dvd
Engels
Titel
Bride and prejudice
Regisseur
Gurinder Chadha
Componist
Anu Malik
Acteur
Aishwarya Rai Martin Henderson Daniel Gillies
Taal
Engels
Uitgever
Pathé, 2005 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2004
Speelduur
ca. 106 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Engels voor slechthorenden
EAN
5060002833346

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 13 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Gurinder Chadha

Gurinder Chadha (Nairobi, 10 januari 1960) is een Brits filmregisseur van Indiase afkomst.

Zij is geboren in Kenia, en groeide op in Londen.

Filmografie

  • Viceroy's House (2017)
  • Angus,Thongs and Perfect Snogging (2008)
  • Who Do You Think You Are? (2006)
  • I Dream of Jeannie (2006) (in productie)
  • Bride and Prejudice (2004)
  • Bend It Like Beckham (2002)
  • What's Cooking? (2000)
  • A Nice Arrangement (1994)
  • What Do You Call an Indian Woman Who's Funny (1994)
  • Bhaji on the Beach (1993)
  • Acting Our Age (1992)
  • I'm British But... (1990) (tv)

Externe links

  • (en)  Gurinder Chadha in de Internet Movie Database