E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
In een paar dagen tijd worden er drie moorden gepleegd in Karlshamn en de inwoners zijn bang. Vanja Lithner en haar collega’s van de nationale recherche staan onder grote druk om de dader te stoppen. Alleen zijn er geen getuigen, geen aanwijzingen, en er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.

Psycholoog Sebastian Bergman werkt inmiddels nog maar parttime. Hij wil meer tijd
Titel
De oogst
Auteur
Hjorth Rosenfeldt
Vertaler
Corry van Bree
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Som man sår
Uitgever
Amsterdam: Cargo, 2021
1 digitaal bestand
Aantekening
Hjorth Rosenfeldt is een pseudoniem van Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt
ISBN
9789403157511

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Hjorth Rosenfeldt

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Albin Olsson

Hjorth Rosenfeldt is het Zweeds auteursduo Hans Rosenfeldt (1964) en Michael Hjorth (1963). Rosenfeldt is acteur, toneelschrijver en presentator. Hjort is mede-eigenaar van een Zweedse productiemaatschappij.

Onder de naam Hjorth Rosenfeldt schreven zij de thrillerserie De Bergmankronieken. Deze serie is gebaseerd op de televisieserie Den fördömde (2010).

Bibliografie

  • 2010: De fördolda (nl: Wat verborgen is)
  • 2011: Lärjungen (nl: De discipel)
  • 2012: Fjällgraven (nl: Het familiegraf)
  • 2014: Den stumma flickan (nl: Het stille meisje)
  • 2016: De underkända (nl: De test)
  • 2018: En högre rättvisa (nl: Het oordeel)
  • 2021: Som man sår (nl: De oogst)
Lees verder op Wikipedia

Suggesties