E-boek
Nederlands

Het familiegraf

Hjorth Rosenfeldt (auteur), Geri De Boer (vertaler)
In de Scandinavische bergen worden zes lijken gevonden. Wanneer de veiligheidsdienst zich gaat bemoeien met deze zaak, wekt dit de interesse van rechercheur Sebastian Bergman. Hij is psycholoog en werkt voor de politie als profiler. Met zijn team spit hij de zaak uit tot op de bodem.
Titel
Het familiegraf
Auteur
Hjorth Rosenfeldt
Vertaler
Geri De Boer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Fjällgraven
Uitgever
Amsterdam: Cargo, 2013
1 digitaal bestand
Aantekening
Hjorth Rosenfeldt is een pseudoniem van Michael Hjorth en Hans Rosenfeldt
ISBN
9789023478355

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Hjorth Rosenfeldt

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Albin Olsson

Hjorth Rosenfeldt is het Zweeds auteursduo Hans Rosenfeldt (1964) en Michael Hjorth (1963). Rosenfeldt is acteur, toneelschrijver en presentator. Hjort is mede-eigenaar van een Zweedse productiemaatschappij.

Onder de naam Hjorth Rosenfeldt schreven zij de thrillerserie De Bergmankronieken. Deze serie is gebaseerd op de televisieserie Den fördömde (2010).

Bibliografie

  • 2010: De fördolda (nl: Wat verborgen is)
  • 2011: Lärjungen (nl: De discipel)
  • 2012: Fjällgraven (nl: Het familiegraf)
  • 2014: Den stumma flickan (nl: Het stille meisje)
  • 2016: De underkända (nl: De test)
  • 2018: En högre rättvisa (nl: Het oordeel)
  • 2021: Som man sår (nl: De oogst)
Lees verder op Wikipedia

Suggesties