Dvd
Engels

Weeds. Het complete vijfde seizoen

Hunter Parrish (acteur), Alexander Gould (acteur), Kevin Nealon (acteur)
Bevat
Disc 1 Wonderful, wonderful; Machetes up top; Su-su-sucio; Super Lucky Happy; Van Nuys (Afl. 1-5)
Disc 2 A modest proposal; Where the sidewalk ends; A distinctive horn; Suck'n'spit (Afl. 6-9)
Disc 3 Perro insano; Ducks and tigers; Glue; All about my mom (Afl. 10-13)
Onderwerp
Drugshandel
Titel
Weeds. Het complete vijfde seizoen
Acteur
Hunter Parrish Alexander Gould Kevin Nealon Mary-Louise Parker
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2011
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2009
Speelduur
345 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Spaans Ondertiteling: o.a. Nederlands, Engels, Spaans
EAN
8712609664638 8712609655704

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Hunter Parrish

CC BY 2.0 - Foto van/door Greg Hernandez at https://www.flickr.com/photos/greginhollywood/

Hunter Parrish (Richmond, 13 mei 1987) is een Amerikaans acteur. Hij werd in zowel 2007 als 2009 genomineerd voor een Screen Actors Guild Award samen met de gehele cast van de televisieserie Weeds. Daarin speelde Parrish van 2005 tot en met 2012 Silas Botwin. Hij maakte zijn filmdebuut in 2004, als Lance in de komedie Sleepover.

Filmografie

*Exclusief televisiefilms

  • Still Alice (2014)
  • Gone (2012)
  • The Space Between (2010)
  • It's Complicated (2009)
  • Paper Man (2009)
  • 17 Again (2009)
  • Freedom Writers (2007)
  • RV (2006)
  • Down in the Valley (2005)
  • Steal Me (2005)
  • Sleepover (2004)

Televisieseries

*Exclusief eenmalige verschijningen

Suggesties