Cd

Still Alice : original motion picture soundtrack

Ilan Eshkeri (componist)
+1
Still Alice : original motion picture soundtrack
×
Still Alice : original motion picture soundtrack Still Alice : original motion picture soundtrack

Still Alice : original motion picture soundtrack

Genre:
Titel
Still Alice : original motion picture soundtrack
Componist
Ilan Eshkeri
Uitgever
Nettwerk, 2015
1 cd
Speelduur
00:23:33
EAN
0067003106924
CDR
HFX10726
Plaatsingssuggestie
68 - Films, televisieseries en musicals (NBLC) F1 - Film- en theatermuziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 4 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Ilan Eshkeri

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door AustrianSpence

Ilan Eshkeri (Londen, 7 april 1977) is een Brits filmcomponist.

Biografie

Eshkeri groeide op in een muzikale familie en speelde op jonge leeftijd viool en gitaar. Hij studeerde aan de Universiteit van Leeds en begon zijn carrière als componist bij de filmcomponisten Michael Kamen en Edward Shearmur. Hij werkte ook samen met artiesten als Coldplay, Annie Lennox en Take That. Eshkeri's bekendste composities zijn Stardust en Johnny English Reborn.

Filmografie

  • 2000: The Quarry Men
  • 2003: Trinity
  • 2004: Layer Cake (met Lisa Gerrard)
  • 2007: Hannibal Rising (met Shigeru Umebayashi)
  • 2007: Straightheads
  • 2007: Stardust
  • 2007: Strength and Honour
  • 2007: Virgin Territory
  • 2008: The Disappeared
  • 2008: Telstar: …Lees verder op Wikipedia