Een man draagt een donker geheim met zich mee dat hij zelfs niet met zijn vrouw kan delen, maar zijn verleden haalt hem in, met alle gevolgen van dien.
Titel
Pretty Boy
Auteur
Ingrid Oonincx
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2018
1 cd
Speelduur
10:33
Oorspr. uitgever
De Crime Compagnie
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw Ook verschenen als Wie is de man die naast je slaapt?
CDR
a454987

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Hannah en haar man Jack wonen op een afgelegen boerderij in het zuiden van Nederland. De knappe en mysterieuze Jack is afkomstig uit de Verenigde Staten, maar heeft goed kunnen aarden in Nederland. Samen met Hannah heeft hij drie kinderen. Wanneer de beste vriend van hun zoon verdwijnt, is het hele dorp in rep en roer. Jack lijkt steeds meer in zichzelf te keren en zijn toevlucht te zoeken in drank. Wanneer hij met de noorderzon verdwijnt, gaat Hannah op onderzoek uit. Ze duikt in het verleden van Jack en ontdekt dat de man waar ze zoveel van houdt een duister verleden met zich meedraagt. Een spannende thriller die zich deels afspeelt in de Verenigde Staten en deels in Nederland. Het verhaal heeft een goede spanningsopbouw. Doordat er wordt gewisseld tussen Jacks traumatische verleden en het sombere heden, is het moeilijk om niet vooruit te bladeren na ieder hoofdstuk om te lezen wat er nog staat te gebeuren. Ieder hoofdstuk is voorzien van een datum om het overzichtelijk te houden en…Lees verder

Over Ingrid Oonincx

CC BY 3.0 - Foto van/door Anton Watzeels

Ingrid Oonincx (Baarle-Nassau, 31 mei 1968) is een Nederlands thrillerschrijfster.

Biografie

Oonincx studeerde journalistiek. Behalve auteur is Ingrid Oonincx communicatieadviseur en persvoorlichter.

In 2010 stuurde ze haar debuutroman Nickname in voor een schrijfwedstrijd en won de eerste prijs. Hieropvolgend werd haar een contract bij uitgeverij The House of Books aangeboden. Nickname ontving een nominatie voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut 2011 en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller in 2010. In oktober 2011 verscheen haar tweede boek Botsing, een psychologische thriller. In oktober 2013 kwam haar derde thriller Sluipweg uit. In 2016 volgde de thriller Medicijn. In juni 2018 verscheen de thriller Pretty Boy bij haar nieuwe uitgeverij De Crime Compagnie. In 2021 verscheen bij dezelfde uitgever de thriller Verdwenen.

Van 2015 tot …Lees verder op Wikipedia