Boek
Nederlands

Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle

Ish Ait Hamou (auteur)
+1
Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle
×
Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle

Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle

KLEM brengt Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, de novelle die Ish Ait Hamou schreef in het kader van de Te Gek!?-campagne 2016, naar het scherm. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle én het script van de kortfilm, geschreven en geregisseerd door Ish zelf.

Klem vertelt het verhaal van een toevallige ontmoeting in de trein tussen de voormalige chirurge Els en de Pal
Titel
Klem : als je iemand verliest die je niet kan verliezen : novelle
Auteur
Ish Ait Hamou 1987-
Taal
Nederlands
Editie
Filmeditie
Uitgever
Antwerpen: Angèle, 2019 | Andere uitgaven
107 p., 17 pagina's script
Aantekening
De auteur schreef deze novelle naar aanleiding van de campagne van Te Gek!? in 2016. Te Gek !? is een organisatie die probeert om geestelijke gezondheidsproblemen in de media en bij het grote publiek bespreekbaar te stellen. Deze bijzondere filmeditie bundelt de novelle en het script van de kortfilm, geschreven en geregisseerd door Ish zelf
ISBN
9789022335956 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Ish Ait Hamou

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Ish Ait Hamou (Vilvoorde, 9 april 1987) is een Belgisch televisiepresentator en auteur, en een voormalig (hiphop)danser en choreograaf van Marokkaanse komaf. Sinds 2017 is Hamou stadsambassadeur van de stad Vilvoorde.

Doorbraak

In 2005 kreeg Ait Hamou een opdracht als choreograaf bij Adidas in Duitsland, waarna hij een driejarige samenwerking aanging met het agentschap dat hem de opdracht bij Adidas bezorgde.

Televisie

Ait Hamou was in Nederland en Vlaanderen te zien als choreograaf in So You Think You Can Dance, waar hij later als jurylid zou fungeren. Daarnaast was hij onder andere te zien als choreograaf in Dansdate en als deelnemer in Terug naar eigen land. In 2016 presenteert hij het dansprogramma Alors on danse.

Filmografie

  • D5R: de film (2017) - als zichzelf

Bibliog…Lees verder op Wikipedia