Wanhoop in de Wetstraat

Ivan De Vadder (auteur), Jo Hertogs (verteller)
Politiek journalist Ivan De Vadder beschrijft hoe de verwoede pogingen van de politiek om dichter bij de burger te komen, steeds stuklopen. Na 30 jaar is het tijd voor nieuwe recepten en nieuwe ideeën. De Wetstraatspecialist doet concrete voorstellen.
Titel
Wanhoop in de Wetstraat
Auteur
Ivan De Vadder
Verteller
Jo Hertogs  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2022
1 cd
Speelduur
12:52
Oorspr. uitgever
Ertsberg
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Man
Plaatsingssuggestie
332 (SISO) Politiek in België (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Ivan De Vadder

Ivan De Vadder (Ukkel, 9 augustus 1964) is een Belgisch politiek journalist.

Biografie

De Vadder studeerde Germaanse talen en filosofie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 1987 ging hij aan de slag op de verkeersredactie bij de toenmalige BRT. Hij werkte er samen met onder andere Jan Schoukens en Dany Verstraeten. In 1990 stapte hij over naar het Radio 1-cultuurprogramma Eenhoorn, waar hij er de wetenschappelijke rubriek verzorgde.

Televisie

Na het journalistenexamen van 1991 kwam hij in dienst bij de nieuwsdienst van de televisie, eerst als algemeen verslaggever, vanaf 1994 als journalist in de Wetstraat. In 1995 werd hij presentator van De zevende dag en dat bleef hij tot in 2003, met verschillende vrouwelijke co-presentatoren en met Siegfried Bracke. De laatste jaren is hij een van de vaste gezichten in de verkiezingsprogramma's van de VRT, samen met Martine Tanghe, Go…Lees verder op Wikipedia

Suggesties