Daisy
Nederlands

Het strand van Oostende

+1
Het strand van Oostende
×
Het strand van Oostende Het strand van Oostende

Het strand van Oostende

Genre:
Titel
Het strand van Oostende
Auteur
Jacqueline Harpman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
La plage d'Ostende
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 1993
1 cd
Speelduur
11:59:00
Aantekening
Nederlandse stem Geconverteerd boek

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jacqueline Harpman

Jacqueline Harpman (Etterbeek, 5 juli 1929 – 24 mei 2012) was een Franstalige Belgische schrijfster en psychoanalytica.

Bibliografie

  • 1958 - L'Amour et l'Acaciacoll, kortverhalen
  • 1959 - Brève Arcadie
  • 1960 - L'Apparition des esprits
  • 1966 - Les Bons Sauvages
  • 1987 - La Mémoire trouble
  • 1990 - La Fille démantelée
  • 1991 - La Plage d'Ostende (Nederlands: Het strand van Oostende, vertaald door Eef Gratama en Jelle Noorman, EPO en Thoth - 1993)
  • 1992 - La Lucarne
  • 1993 - Le Bonheur dans le crime (Nederlands: Het geluk in het kwade, vertaald door Peggy van der Leeuw en Jelle Noorman, Thoth - 1994 & Maarten Muntinga - 2000)
  • 1995 - Moi qui n'ai pas connu les hommes (Nederlands: Ik die nooit een man heb gekend, vertaald door Peggy van…Lees verder op Wikipedia