Titel
Orlanda
Auteur
Jacqueline Harpman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Orlanda
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2000
1 cd
Speelduur
08:45
Aantekening
Nederlandse stem Geconverteerd boek

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jacqueline Harpman

Jacqueline Harpman (Etterbeek, 5 juli 1929 – 24 mei 2012) was een Franstalige Belgische schrijfster en psychoanalytica.

Bibliografie

  • 1958 - L'Amour et l'Acaciacoll, kortverhalen
  • 1959 - Brève Arcadie
  • 1960 - L'Apparition des esprits
  • 1966 - Les Bons Sauvages
  • 1987 - La Mémoire trouble
  • 1990 - La Fille démantelée
  • 1991 - La Plage d'Ostende, vertaald als Het strand van Oostende (EPO en Thoth - 1993 - ISBN 90-6868-055-2)
  • 1992 - La Lucarne
  • 1993 - Le Bonheur dans le crime, vertaald als Het geluk in het kwade (Thoth - 1994 & Maarten Muntinga - 2000)
  • 1995 - Moi qui n'ai pas connu les hommes, vertaald als Ik die nooit een man heb gekend (EPO en Thoth - 1998)
  • 1996 - Orlanda, vertaald als Orlanda (Thoth - 1997)
  • 1998 - L'Orage rom…Lees verder op Wikipedia