Cd

One-armed bandit

Jaga Jazzist (uitvoerder)
Titel
One-armed bandit
Uitvoerder
Jaga Jazzist
Uitgever
Ninja Tune, 2010
1 cd
Speelduur
00:53:32
EAN
5021392578125
CDR
JK158981
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P8 - Instrumentaal (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 17 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Jaga Jazzist

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Yarl

Jaga Jazzist is een experimentele jazz-band uit Noorwegen die bekendheid verwierf nadat de BBC hun tweede album, A Livingroom Hush (Smalltown Supersound/Ninja Tune), tot het beste jazz-album van 2002 uitriep.

Discografie

Albums
  • 1996: Jævla Jazzist Grete Stitz (Thug Records)
  • 2002: A Livingroom Hush (Smalltown Supersound)
  • 2003: The Stix (WEA International Inc.)
  • 2005: What We Must (Ninja Tune)
  • 2010: One-Armed Bandit (Ninja Tune)
  • 2013: Live with Britten Sinfonia (Ninja Tune)
  • 2015: Starfire (Ninja Tune)
  • 2020: Pyramid (Brainfeeder)
EP's
  • 1998: Magazine (dBut)
  • 2001: Airborne/Going Down (WEA International Inc.)
  • 2002: Days (Smalltown Supersound)
  • 2003: Animal Chin (Gold Standard Laboratories)
  • 2004: …Lees verder op Wikipedia