E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De Zwarte Orde

James Rollins (auteur), Ellis Post Uiterweer (vertaler)
James Rollins
De zwarte orde
Sigma Force 2

Het begint met een aanslag op een Deens antiquariaat. Toevallig is commandant Grayson Pierce ter plaatse. Hij weet te voorkomen dat de daders vertrekken met een bijbel die ooit van Darwin was. Deze bijbel werd later eigendom van een wetenschapper die betrokken was bij gruwelijke nazi-experimenten, maar waarom willen terroristen dit
Titel
De Zwarte Orde
Auteur
James Rollins
Vertaler
Ellis Post Uiterweer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Black Order
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014 | Andere uitgaves
1 digitaal bestand
ISBN
9789024565115
CloudLibrary
3hwtgg9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over James Rollins

James Rollins en James Clemens zijn twee pseudoniemen van de Amerikaans schrijver James Paul Czajkowski (Chicago, 20 augustus 1961). Onder de naam James Rollins publiceerde hij verschillende avonturenthrillers, waaronder een serie boeken in de Sigma-reeks.

Onder het pseudoniem James Clemens schreef hij ook enkele fantasynovellen, zoals in de reeksen Verboden & Verbannen en De Godengebieder.

In 2007 heeft hij op vraag van de filmproducent van de laatste Indiana Jonesfilm, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, het boek naar de film geschreven.

Ondertussen heeft hij in 2009 zijn eerste jeugdboek geschreven, ook het begin van een 3-delige serie, Jake Ransom genoemd, naar de hoofdrolspeler.

Om zich volledig te kunnen wijden aan zijn schrijverschap heeft hij zijn dierenartsenpraktijk in Sacramento, Californië (VS) verkocht. Twee van zijn hobby's zijn speleologie en snorkelen. Niet toevallig spe…Lees verder op Wikipedia

Suggesties