Boek
Nederlands

Snelgids iPad 2

Jamie Biesemans (auteur)
Deze Snelgids helpt u om vlot en gemakkelijk uw iPad 2 volledig naar uw hand te zetten en de onvermoede mogelijkheden van dit multimedia-apparaat te leren kennen.
U leert niet alleen te werken met de meegeleverde Apps en functies, zoals iTunes, Safari, Mail, Agenda, FaceTime, Foto¿s en Video. Maar u krijgt ook de nodige tips om uw iPad uit te breiden met nuttige Apps uit de App Store. Er wor
Onderwerp
iPad
Titel
Snelgids iPad 2
Auteur
Jamie Biesemans
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Heemstede: Easy Computing, 2011
132 p. : ill.
ISBN
9789491326202 (paperback)
Plaatsingssuggestie
523.5 (SISO) Multimedia ; Multimedia (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 26 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De Apple iPad 2 is de nieuwste versie van het populaire tablet, een draagbare computer bestaand uit een plat scherm waarvoor geen toetsenbord of muis nodig is. Dit kleurrijk vormgegeven boek in oblong formaat legt uit wat de mogelijkheden van dit apparaat zijn. De eerste hoofdstukken verklaren de algemene bediening, daarna is er aandacht voor het vinden van muziek, films en apps (software) via internet met behulp van iTunes en de App Store. Vervolgens komen de meest gebruikte toepassingsmogelijkheden aan bod: surfen op internet, bijhouden van e-mail, agenda en contacten, en het bekijken of beluisteren van foto's, video's en muziek. Tenslotte is er aandacht voor een paar specialistischer toepassingen en extra accessoires voor de iPad. Een groot aantal schermafbeeldingen in kleur begeleiden de tekst, die bestaat uit korte praktische uitleg, stap-voor-stap-instructies en losstaande tips. Geschikt als introductie voor beginnende iPad-gebruikers.