Dvd
Engels

I might need security

Jamie Foxx (uitvoerder)
Registratie van de stand-up comedyshow
Titel
I might need security
Uitvoerder
Jamie Foxx
Taal
Engels
Uitgever
Image Entertainment, 2008
1 dvd-video
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717496852380
Plaatsingssuggestie
63 - Amusement: Engels (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Eric Marlon Bishop (1967), beter bekend als Jamie Foxx, is een Amerikaanse acteur, zanger, muzikant en stand-up artiest. Hij heeft meegespeeld in de series 'In Living Color' en 'The Jamie Foxx Show' en de films 'Any Given Sunday', 'Collateral' en 'Ray', de film over het leven van Ray Charles waar Jamie een Oscar voor kreeg. Verder ontving hij onder andere BAFTA, BET Awards en Golden Globes voor zijn acteerwerk. Op deze dvd een registratie van zijn stand-up comedyshow 'I might need security', waarin hij verschillende typetjes, stemmetjes en impressies doet. Gebruikers van IMDb geven deze show een waardering van 6.4 (van 10). Geen extra’s.

Over Jamie Foxx

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Jamie Foxx, pseudoniem van Eric Marlon Bishop Jr. (Terrell (Texas), 13 december 1967), is een Amerikaans acteur, zanger en komiek. Voor zijn hoofdrol in de biografische film Ray won hij onder meer een Oscar, een Golden Globe en een BAFTA Award. Daarnaast won hij meer dan 35 andere acteerprijzen. Als zanger werd Foxx genomineerd voor een Grammy Award in zowel 2006 (voor het lied Creepin), 2007 (voor beste r&b-duo met Mary J. Blige in Love Changes, beste rap/zang-duo met Ludacris in Unpredictable en beste r&b-album; Unpredictable) als 2010 (voor beste hedendaagse r&b-album, eveneens getiteld Intuition).

Biografie

Foxx begon zijn carrière als komiek. Hij veranderde zijn naam in Jamie Foxx om gemakkelijker aan optredens in comedyclubs te komen. Foxx maakte in 1991 zijn acteerdebuut in het derde seizoen van het komische sketchprogramma In Living Color, waar de…Lees verder op Wikipedia