Dvd
Engels

Goal II : living the dream

Jaume Collet-Serra (regisseur)

Goal II : living the dream

Genre:
Onderwerp
Voetbal
Titel
Goal II : living the dream
Regisseur
Jaume Collet-Serra
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Buena Vista Home Entertainment, 2007
1 dvd-video
Oorspr. opname
2007
Speelduur
110 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8717418127343

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jaume Collet-Serra

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Vicky Carras

Jaume Collet-Serra (Sant Iscle de Vallalta, 23 maart 1974) is een Spaans filmregisseur.

Biografie

Collet-Sera regisseerde de horrorfilm-remake House of Wax uit 2005, de psychologische thriller Orphan uit 2009 en de actiethrillers Unknown uit 2011, Non-Stop uit 2014, Run All Night uit 2015 en The Shallows uit 2016.

Filmografie

  • 2005: House of Wax
  • 2007: Goal II : Living the Dream
  • 2009: Orphan
  • 2011: Unknown
  • 2012: The River (tv-serie, seizoen 1, afl. 1 en 2)
  • 2014: Non-Stop
  • 2015: Run All Night
  • 2016: The Shallows
  • 2018: The Commuter
  • 2021: Jungle Cruise
Lees verder op Wikipedia