Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 19 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Jazzanova

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door joergens.mi

Jazzanova is een dj- en producerscollectief uit Berlijn, Duitsland. De groep werd in 1995 opgericht en specialiseert zich in de stijlen chill-out, electro, house, soul, latin, jazz en nu-jazz. Het dj-team van de groep bestaat uit Jurgen von Knoblauch Stephan, Alexander Barck en Claas Brieler en het producerstrio uit Axel Reinemer, Stefan Leisering en Rosko Kretschmann. Jazzanova heeft in totaal 13 albums uitgebracht, waarvan twee voor het label Blue Note Records. De groep draaide in hun beginjaren uitsluitend oude jazzplaten. Later zijn ze ook andere stijlen gaan gebruiken.

Discografie

  • The Remixes 1997-2000 (2000)
  • That Night (2002)
  • Soon (2002)
  • In Between (2002)
  • Remixed (Op Last.fm) (2003)
  • Mixing (2004)
  • Blue Note Trip: Lookin Back/Movin on (2005)
  • The Remixes 2002-2005 (2005)
  • Glow and Glare / Da…Lees verder op Wikipedia