Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Explosief vermoord

J.D. Robb (auteur)
+1
Explosief vermoord
×
Explosief vermoord Explosief vermoord

Explosief vermoord

In de reeks:
Genre:
In het jaar 2059 krijgt inspecteur Eve Dallas te maken met een gevaarlijke maniak die New York met bomaanslagen terroriseert.
Titel
Explosief vermoord
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Loyalty in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, [2018] | Andere uitgaves
352 p.
ISBN
9789022587065 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Negende, zelfstandig te lezen deel uit de omvangrijke ‘Vermoord’-reeks, met de New Yorkse inspecteur Eve Dallas in de hoofdrol. De serie is onder pseudoniem geschreven door Nora Roberts. In het jaar 2059 krijgt Eve Dallas voor het eerst te maken met terrorisme. Een briefschrijver belooft een einde te maken aan de corruptie in de stad New York. Maar door de eisen die worden gesteld, lijkt die briefschrijver zelf op macht uit te zijn. Op diverse plekken in de stad worden bommen tot ontploffing gebracht, waarbij honderden doden vallen. Aan Eve en haar team de taak om de maniak te stoppen. Een vlot geschreven, maar erg ongeloofwaardig verhaal, dat bol staat van irrelevante seksscènes. Het verhaal speelt zich af in de 21e eeuw met wat verder ontwikkelde technieken, zoals robotpersoneel, interplanetaire reizen en links als communicatiemiddel. De slachtoffers van de aanslagen worden nogal afstandelijk beschreven en lijken nauwelijks te worden betreurd. Een futuristische, romantische thriller…Lees verder

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia