Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Overlever

J.D. Robb (auteur)
+1
Overlever
×
Overlever Overlever
In de reeks:
Genre:
Als een 9-jarig meisje als enige de moord op haar familie overleeft, neemt inspecteur Eve Dallas het kind in huis om haar veilig te houden.
Titel
Overlever
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Survivor in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, copyright 2020
415 p.
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022590102 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een compleet gezin wordt weggevaagd wanneer de familie Swisher in hun slaap vermoord wordt. De daders hebben de moorden met militaire precisie uitgevoerd, maar maakten hierbij één fout. De negenjarige Nixie overleeft het drama. Inspecteur Eve Dallas besluit haar in huis te nemen om haar veilig te houden. Dit blijkt een verstandige beslissing wanneer duidelijk wordt dat de daders niet zullen rusten voordat zij ook Nixie van het leven hebben beroofd. Eve tast in het duister qua motief voor de moorden en de zaak lijkt onoplosbaar. Ze heeft Nixie echter beloofd niet te zullen rusten voordat de daders in een kooi zitten en belofte maakt schuld. Alweer de twintigste* thriller in de ‘Eve Dallas-serie’. Het is Robb wederom gelukt om een authentiek verhaal te schrijven met een uitstekende verhaallijn en een spannende plot. Ze weet een gevoelige snaar te raken bij de lezer doordat ze de emoties van de personages gedetailleerd en krachtig omschrijft. Mooi om te zien hoe ze de verhalen zo weet te…Lees verder

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia