Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Vermoord in extase

J.D. Robb (auteur)
+1
Vermoord in extase
×
Vermoord in extase Vermoord in extase

Vermoord in extase

In de reeks:
Genre:
Wanneer een vrouwelijke inspecteur van politie wordt geconfronteerd met enkele gevallen van zelfmoord door mensen met een blije uitdrukking op hun gezicht, gaat ze op onderzoek uit.
Titel
Vermoord in extase
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Rapture in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2018 | Andere uitgaves
336 p.
Verschijningsdatum
03-12-2018
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022587010 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 200 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Tijdens haar huwelijksreis op een buitenaardse planeet wordt detective Eve Dallas geconfronteerd met het dode lichaam van een jongeman die zich heeft opgehangen maar een uitdrukking op zijn gezicht heeft van grote blijdschap. Terug op aarde is zij er getuige van hoe een knappe vrouw met dezelfde uitdrukking van vreugde van een wolkenkrabber springt. Zij vermoedt dat zij gemanipuleerd worden en met zeer geavanceerde computers en andere technische middelen onderzoekt zij dit. Ze ontdekt de dader die zich verdiepte in de werking van de hersenen en die deze vervolgens door verborgen codes in muziek tot zelfmoord kon aanzetten. Het verhaal speelt zich af in de 21e eeuw maar is geen echte sciencefiction. De techniek heeft zich verder ontwikkeld maar niet extreem en de personen zijn mensen van vlees en bloed die normaal functioneren. Eve is een doortastende rechercheur en een sexy jonge echtgenote. De taal is zeer direct, zakelijk en ontdaan van emotie. Vierde deel in de 'Eve Dallas-serie'.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)